Денови
Часови
Минути
Секунди

Повеќе за 70 години ЗЛОМ-СМ

и 24-от Симпозиум со меѓународно учество

Во името на Здружението на лекари по општа/ семејна медицина на Македонија чест ми е да ве поканам на 24-от Симпозиум на ЗЛОМ- СМ со меѓународно учество и одбележување на Јубилејот “70 години од постоење на Здружението” кои ќе се одржуваат од 2-4 ноември 2017 год. во хотелот Александар Палас Скопје

АПСТРАКТИ И ПОСТЕР ПРЕЗЕНАЦИИ

Краен рок за поднесување на апстрактите е 30.09.2017 год.

За повеќе информации за поднесување на Вашите апстракти кликнете на копчето подолу…

РЕГИСТРАЦИЈА НА УЧЕСНИЦИ И КОТИЗАЦИЈА

Регистрација ДО 30.09.2017

60 ЕУР
За Членови на Здружението
 • Комплет материјал и ИД карта
 • Присуство на свечени вечери
 • Присуство на церемонијата на отворање
 • Присуство на организирани ручеци
 • Присуство на сите научни сесии
 • Сертификат со одоброени бодови од ЛКМ
50 ЕУР
Специјализанти
 • Комплет материјал и ИД карта
 • Присуство на свечени вечери
 • Присуство на церемонијата на отворање
 • Присуство на организирани ручеци
 • Присуство на сите научни сесии
 • Сертификат со одоброени бодови од ЛКМ

СМЕСТУВАЊЕ

Hotel Marriott

Плоштад Македонија 7,

1000 Скопје

www.marriott.com

Bushi Resort & SPA

Ѓурчиска 21,

1000 Скопје

www.bushiresort.com

Hotel Aleksandar Palace

Прохор Пчински

1000 Скопје

www.aleksandarpalace.com.mk

Hotel Queens

Васил Ѓорѓов 16

1000 Скопје

www.queenshotel.com.mk

Hotel Holiday Inn

Филип II Македонски 5,

1000 Скопје

www.holidayinn.com

Hotel Elite Plaza

Костурски Херои 38,

1000 Скопје

www.eliteplaza.mk

ПРОГРАМА

02-04 НОЕМВРИ, 2017 х. Александар Палас, Скопје, Македонија