РЕГИСТРАЦИЈА НА УЧЕСНИЦИ И КОТИЗАЦИЈА

Ги повикуваме сите учесниците да се регистрираат колку што можат порано и да ги искористат поволностите кои им се нудат:

Регистрација ДО 30.09.2017

60 ЕУР
За Членови на Здружението
 • Комплет материјал и ИД карта
 • Присуство на свечени вечери
 • Присуство на церемонијата на отворање
 • Присуство на организирани ручеци
 • Присуство на сите научни сесии
 • Сертификат со одоброени бодови од ЛКМ
50 ЕУР
Специјализанти
 • Комплет материјал и ИД карта
 • Присуство на свечени вечери
 • Присуство на церемонијата на отворање
 • Присуство на организирани ручеци
 • Присуство на сите научни сесии
 • Сертификат со одоброени бодови од ЛКМ

Регистрација ОД 01.10.2017

80 ЕУР
За Членови на Здружението
 • Комплет материјал и ИД карта
 • Присуство на свечени вечери
 • Присуство на церемонијата на отворање
 • Присуство на организирани ручеци
 • Присуство на сите научни сесии
 • Сертификат со одоброени бодови од ЛКМ
60 ЕУР
Специјализанти
 • Комплет материјал и ИД карта
 • Присуство на свечени вечери
 • Присуство на церемонијата на отворање
 • Присуство на организирани ручеци
 • Присуство на сите научни сесии
 • Сертификат со одоброени бодови од ЛКМ

Цените се изразени во ЕВРА, а плаќањето е во противвредност во денари, по курс од 62.00 ден/1 ЕУР.  Во цената не е пресметан ДДВ 18%.

Уплатата на котизациите се врши на следната адреса и жиро сметка:

МАКЕДОНСКО ЛЕКАРСКО ДРУШТВО

Со назнака: Котизација за ЗЛОМ-СМ 2017

жиро сметка: 300-0000002118-84, Комерцијална Банка

СМЕСТУВАЊЕ

Организаторот избра неколку хотели, кои ќе бидат на располагање за тој период.

Цените за сместување во хотелите, за време на настанот се следни:

Hotel Marriott

Плоштад Македонија 7,

1000 Скопје

www.marriott.com

Вид на соба: Еднокреветна

Цена по лице

За ЕДНА  ноќ Б/Б

од 145 ЕУР

до 140 ЕУР*

Bushi Resort & SPA

Ѓурчиска 21,

1000 Скопје

www.bushiresort.com

Вид на соба: Еднокреветна

Цена по лице

За ЕДНА  ноќ Б/Б

од 70 ЕУР

до 65 ЕУР*

Hotel Aleksandar Place

Прохор Пчински

1000 Скопје

www.aleksandarpalace.com.mk

Вид на соба: Еднокреветна

Цена по лице

За ЕДНА  ноќ Б/Б

од 90 ЕУР

до 85 ЕУР*

Hotel Queens

Васил Ѓорѓов 16

1000 Скопје

www.queenshotel.com.mk

Вид на соба: Еднокреветна

Цена по лице

За ЕДНА  ноќ Б/Б

од 60 ЕУР

до 55 ЕУР*

Hotel Holiday Inn

Филип II Македонски 5,

1000 Скопје

www.holidayinn.com

Вид на соба: Еднокреветна

Цена по лице

За ЕДНА  ноќ Б/Б

од 85 ЕУР

до 80 ЕУР*

Hotel Elite Plaza

Костурски Херои 38,

1000 Скопје

www.eliteplaza.mk

Вид на соба: Еднокреветна

Цена по лице

За ЕДНА  ноќ Б/Б

од 55 ЕУР

до 50 ЕУР*

Цените со црвена боја и со звездичка (*) се за закуп на над 10 ноќевања

Во сите хотели е можно сместување и во повеќекреветни соби.

 

За сите информации и детали, ве молиме обратете се до агенцијата задолжена за сместување, превоз, техничка и логистичка поддршка:

“Глобал Нет Адвертајзинг”

Ул. Христо Смирненски бр.42/5, Скопје, 1000

телефон: 02/  322-4142,   609-2377

мобилен: 070/220-070, и 070/392-638

Е-маил:  globalnetadv@globalnetadv.mk и globalneta@gmail.com

ОТКАЖУВАЊЕ НА СМЕСТУВАЊЕТО

 • За откажано сместување до 01.10.2017, средствата ќе се рефундираат во целост, намалени за банкарските трошоци.
 • За откажано сместување до 15.10.2017, средствата ќе се рефундираат до 50% од уплатените средства, намалени за банкарските трошоци.
 • За откажано сместување после 15.10.2017, не следува рефундација на уплатените средства.

Ве очекуваме,